Продажба на клима уреди во Македонија (Klimi MK) на едни од најдобрите и најбараните брендови на пазарот, како Daikin, Haier, Mitsubishi Electric, LG, Samsung, Toshiba, Panasonic, Gree, AUX, Vivax меѓу другите. Монтажа на клима уреди и демонтажа на клими Сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и обични сплит системи. Замена на компресор поправка на електроника и сонди или заменска нова електроника замена на електрични стартни кондензатори замена на електрични вентилатори, перки, турбини замена на вентили и четврто крак вентил замена на оригинален или универсален далечински управувач полнење и промена на сите типови на фреон Хемиско и Антибактериско чистење на клима уреди, плус Активна Пареа на 100 °C која ги уништува бактериите во длабочината на изменувачот. Монтажа на клима уреди и демонтажа на клими Генерален годишен сервис на клима. Дезинфекција на клима уредот Од кога ќе се исчистат филтрите, следи дезинфекција на климатизерите. Целта на дезинфекцијата е да се спречи појава на непријатни мириси, како и да се спречи ширење на штетни микроорганизми. Перење на надворешната единица Надворешната единица на климатизерот е дел кој што е уште повеќе изложен на надворешната прашина. Предности од редовното одржување на клима уредот: Здравје - се намалува ризикот од чести настинки, алергии, астма Хигиена – нема непријатни мириси и капење на вода од внатрешната единица Економичност – дури и до 30% помала потрошувачка на енергија Функционалност – многу поголема ефикасност и продолжување на векот на траење на клима уредот.
Basic Info
  • Marriage Readiness:
    50% Ready
  • About The Type of Man or Woman I want to Marry or Date:
    bb
  • My Word of Conviction is That:
    I am short of words right-now!
Recent Updates
More Stories